FCG / Om oss / Om FCG

Om FCG


Som konsulenter innenfor finans er vår ambisjon å drive en fremtidsrettet praksis, se nye muligheter og skape de innovative løsningene. Det er i vårt DNA å være i forkant av våre fagområder, utfordre våre kunder til å tenke nytt og få deres virksomhet til å vokse. Vi jobber med langsiktige partnerskap og kan på den måten støtte hele behovskjeden fra en overgripende analyse til implementering og forvaltning.

FCG har sin basis i nordiske og internasjonale normer for implementering av finansregelverk, i praksis i form av risiko- og kapitalstyring, compliance eller generelt gjennom god internstyring og kontroll for våre kunder, markedsaktørene. Målsetningene er først og fremst at våre kunder skal sikres et godt omdømme, at de etterlever krav og får maksimal forretningsutbytte gitt den risikoen de tar. Gjennom FCGs utvikling og sterk fokus på compliance, er vi i dag unike i Norden når det gjelder å etablere effektive strategier og prosesser. Det gjør det mulig for våre kunder å bygge fremtidens finansielle virksomhet med de riktige kundene, produkter, priser og kanalene.

Vi er lokalisert i Norge, Sverige og Danmark, og har siden begynnelsen av 2008 bygget opp en organisasjon med omlag 100 spesialister på juss, finans, regnskap, matematikk og aktuarer.

FCG har kunder i alle segmenter og områder som er under tilsyn av Finanstilsynet, og vi bistår også bedrifter innenfor andre næringer som møter reguleringer eller som ser fordelene av god eierstyring og compliance, samt håndtering av kreditt-, finans- og risikoforhold.

Press


Pressmeddelande 01/02/17

”FCG förstärker med nytt team inom operativa risker ”
FCG befäster sin ledande position inom riskhantering genom att förstärka inom operativ risk och informationssäkerhet. Nu tillsätter FCG ett nytt team inom riskhantering med fokus på att möta de allt starkare behoven och kraven inom operativ risk och informationssäkerhet i finansbranschen…

Läs hela pressmeddelandet här >>

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.
Eller läs gärna mer om de senaste nyheterna.

Pressbild och logotyp kan laddas ned högst upp.

Kontor


 

FCG Stockholm

Östermalmstorg 1, 5tr
SE-114 42, Stockholm
Sverige

Org. nr. 559005-7773

Karta

Växel: +46 8 41 07 59 10
E-post: info@fcg.se

FCG Malmö

Skomakaregatan 7
SE-211 34 Malmö
Sverige

Org. nr. 559005-7773

Karta

Växel: +46 8 41 07 59 10
E-post: info@fcg.se

FCG København

Amaliegade 5 C, 3. sal
DK-1256 København K
Danmark

Cvr. 25545966

Karta

Växel: +45 70 20 69 60
E-post: info@fcg.dk

FCG Helsinki

Regus
Mannerheimintie 12B 5th
00100 Helsinki

Karta

Växel: +46 8 41 07 59 10
E-post: info@fcg.se

FCG Frankfurt

FCG Risk & Compliance GmbH
Taunusanlage 8
60329 Frankfurt am Main

Map

Phone: +46 8 41 07 59 10
E-mail: info@fcg.se

Kontaktpersoner


 

Kompetens

Kristian har arbetat mer än 15 år i finansbranschen inom områden som riskkontroll, treasuryverksamhet, regelgivning och tillsyn samt strategisk rådgivning till större finansiella företag. Kristian drivs av att hjälpa banker och andra finansiella aktörer att bli mer effektiva i sin verksamhet, anpassa sig till nya finansiella regelverk och uppdatera sin verksamhet i linje med nya framsteg och ny branschstandard.

Erfarenhet

Kristian har innan FCG arbetat på SEB, Finansinspektionen och PWC.

Utbildning

Magisterexamen i ekonomi med matematisk inriktning (Master of Science).

Kristian Bentzer